Buffetten bij Paviljoen de Leyen

Voor groepen vanaf 16 volwassenen hebben wij verrassende buffetten in ons aanbod. 

Kijk snel verder, de keuze is reuze!

Buffet EEN

 38.50 p.p.

Chef's soep  
verrassende soep van het seizoen
Romige tomatensoep
met gehaktballetjes & prei

Wittekool salade
Heerlijk knapperig met een
frisse limoendressing & rozijntjes


Boeren Huzaarsalade 2.0
Een rijkelijk gevulde salade
met o.a. aardappelkruim, verse kruiden
en zoetzure groenten

Italiaanse pasta salade
Frisse salade met olijven, komkommer,
tomaatjes, paprika & kruidige pesto


Stokbrood & kruidenboter
3 hoofdgerechten
- Procureur van Wroetvarken
bereid op de lava-grill
geserveerd in een romige champignonsaus

- Gebakken kippendij
overgoten met een knoflook-tijmjus
met bijpassende groenten

- Trio van vis
met worteltjes, citroen & dille


Bijgerechten
Witte rijst met tuinerwt
Kruidige rösti

Friet
Mayonaise & curry
Zoete afsluiter

Buffet TWEE

49.50  p.p.

Klassieke mosterdsoep 
met gebakken spekjes
Chef's soep
verrassende soep van het seizoen

Pasta salade

met o.a. gerookte vissoorten, paprika,
pesto, citroen & knapperige rauwkost


Rijkelijk gevulde vlees salade
Een traditionele salade met o.a.
3 soorten vleeswaren, aardappel,
verse kruiden & zoetzure groenten


Nachosalade
met pulled chicken, guacamole, nacho’s,
sla, kaas & maïs


Fryske ceasar 2.0
Knapperige sla, Riperkrite tsiis,
komkommer, tomaatjes & knoflook croutons


Broodsoorten & smeersels
Robuust brood om zelf te snijden
stokbrood,
kruidenboter,
tapenade & Wâldbeantjes hummes


Hoofdgerechten
- Runder stoofschotel
van Eastermarder kij met grove mosterd,
kruidkoek & groenten

- Gebakken kophaas
van het Wroetvarken
geserveerd in een kruidige jus

- Kippendij
bereid op de lava-grill
met satésaus, atjargroentes
& cashewnootjes

- Gestoofde witvis
met ratatouillegroenten

& een frisse botersaus

Groentegerechten
Quiche van diverse groenten
met een tomaat-paprikasaus

Wortel in een citroen-dille sausje
Seizoens compote

Bijgerechten
Nasi
heerlijk kruidig en goed gevuld

Rösti
met tuinkruiden gekruid aardappelgerecht

Friet
Mayonaise & curry
Tijd voor een toetje!

Buffet De Leyen

44,-  p.p.

Soepen
Amelander mosterdsoep
met Fryske drogeworst & prei

Sop van ús Chef
verrassende soep van het seizoen

Voorgerechten
Goed gevulde aardappel-eiersalade
met uitgebakken spekjes

Witte koolsalade
met Riperkrite tsiis,

frisse limoendressing en rozijnen



Robuuste broodsoorten
van de lokale bakker

met Kruidenboter & Wâldbeantjes hummes


Hoofdgerechten
- Ambachtelijke rundergehaktballetjes
van Eastermarder kij

geserveerd in een pikante tomatensaus
- Gegrilde procureur
van het Wroetvarken met
grove groenten & Beerenburg-jus

- Gestoofde witvis
út de Pikmar met worteltjes
en romige citroen-dillesaus

- Quiche
met geitenkaas van De Molkerij
met tomaten-paprikajus



Bijgerechten
Zoete aardappelfrietjes
met Vadouvan-mayonaise

Ovenaardappeltjes
met rozemarijn & knoflook

Witte rijst met tuinerwt


INCLUSIEF DESSERT
'sûkerbôle & sûkerlatte'

Vanille ijstaart met o.a.
Sûkerbôle-pudding
Fryske sûkerlatte van de lokale bakker
Karamelsaus
Slagroom

UPGRADE* VOOR BUFFET 1, 2 & De Leyen

*Deze gerechten zijn niet bedoelt om te wisselen met de bestaande arrangementen. Uitsluitend bij te bestellen als upgrade

Koude gerechten | 4.50 p.p.
  Gerookte vis salade |  gerookte zalm, gerookte forel & gerookte makreel
  Pastasalade Caprese |  tomaat, mozzarella, penne & pesto-basilicumdressing 
  Vers fruitsalade | diverse frisse fruitsoorten van het seizoen
  Waldorf salade | dungesneden kiprollade, rauwkost & een frisse yoghurtdressing

Hoofdgerechten | 5.50 p.p.
  Beenham | van het Wroetvarken met een romige mosterd-honingsaus
  Gehaktballetjes | in een kruidige tomatensaus | kan ook vega
  Kipspiesjes | geserveerd in satésaus  *kan ook vega*
  Vegan groentecurry | met kokos en koriander  *kan ook lactose & glutenvrij* 
  Vegetarische pasta Arrabiata | met knoflook, tomaat, oregano & Parmezaanse kaas 
    *kan ook vegan & lactosevrij*

Bijgerechten | 3.50 p.p.
 
Romige parelgort risotto
 
Ovenaardappeltjes met rozemarijn & knoflook 
 
Zoete aardappelfriet met kerrie-mayonaise 
 
Bloemkool in een romige saus met een vleugje nootmuskaat
 
Sperziebonen met krokant gebakken spekjes
  Hartige appelcompote met kerrie, knoflook, laurier & sinaasappel